preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica


Raspored sati

ZA UČENIKE

ZA NASTAVNIKE

od 24.1. do 28.1.

Raspored zvona

Dnevna satnica od 19.1. do 28.1.

 

 

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Korisne stranice

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 11. 2011.

Ukupno: 458186
Ovaj mjesec: 5187
Ovaj tjedan: 2480
Danas: 13
"Math & Motivation"

Završno predstavljanje Erasmus+ projekta „Math&Motivation“

Dana 8. srpnja 2019. godine održano je završno predstavljanje Erasmus+ projekta „Math&Motivation“ u našoj školi.

 Od 2017. godine škola sudjeluje u Erasmus+ projektu „Math&Motivation“ čiji je cilj unaprijediti osnovne vještine srednjoškolaca, oblikovati pozitivne stavove prema matematici i smanjiti broj učenika koji odustaju od školovanja u Bugarskoj, Hrvatskoj, Italiji, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj i Španjolskoj.
Koordinatorice rada na projektu,  Amanda Glavaš i Valentina Hrastinski, predstavile su rezultate proizašle iz tog projekta, metodologiju rada i e-alat kao novo sredstvo za formativno vrednovanje s naglaskom na ishode učenja. Osim toga, profesorice su predstavile  priručnik proizašao iz ovog projekta, priručnik za nastavnike koji sadrži metodološke smjernice o korištenju suradničke metode i primjere dobre prakse. Uz njih, kratko predavanje održala je doc. dr. sc. Ljerka Jukić Matić o formativnom vrednovanju i suradničkom učenju. Događaju su se odazvali i sustručnjaci s područja matematike iz srednjih škola s područja Osijeka i profesori s Odjela za matematiku Osijek, doc. dr.sc. Ljerka Jukić Matić i izv. prof. dr. sc Darija Marković.

 Završno predstavljenje projekta popratila je Slavonska televizija. Prilog o tome možete pogledati na sljedećoj poveznici

  :: opširnije :: 


objavio: Filip Jukić  datum: 9. 7. 2019. 14:42

„M&M“ u Španjolskoj

Dana 4. i 5. srpnja 2019. godine održan je peti međunarodni susret u okviru projekta „Math&Motivation“ u Valenciji, u Španjolskoj. 

Nastavnici Mario Fridl i Filip Jukić prisutvovali su sastanku gdje je glavna tema bila prezentacija e-alata u procesu nastave(povratne informacije svih partnera za unaprijeđenje e-alata), završna analiza i evaluacija cjelokupnog projekta. Projekt završava 31. kolovoza 2019. godine.

U slobodno vrijeme profesori su imali priliku upoznati prirodne ljepote Valencije.

  :: opširnije :: 


objavio: Filip Jukić  datum: 9. 7. 2019. 14:38

Završno predstavljanje Erasmus+ projekta „Math&Motivation“ u Strojarskoj tehničkoj školi Osijek

Dana, 8.7.2019., u Strojarskoj tehničkoj školi Osijek održat će se završno predstavljanje Erasmus+ projekta „Math&Motivation“.

Profesorice,  Amanda Glavaš i Valentina Hrastinski, predstavit će  rezultate proizašle iz tog projekta, metodologiju rada i e-alata kao novo sredstvo za formativno vrednovanje.

Od 2017. godine Škola sudjeluje u Erasmus+ projektu „Math&Motivation“ čiji je cilj unaprijediti osnovne vještine srednjoškolaca, oblikovati pozitivne stavove prema matematici i smanjiti broj učenika koji odustaju od školovanja u Bugarskoj, Hrvatskoj, Italiji, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj i Španjolskoj.
Osim toga, trenutno su pripreme za peti, i posljednji, međunarnodni susret u okviru Erasumus+ projekta „M&M“ koji će se održati 4. i 5. srpnja 2019. godine u Španjolskoj, u gradu Valencia. Profesori, Filip Jukić i Mario Fridl, sudjelovat će na tom sastanku gdje će se napraviti završna analiza i evaluacija rada na projektu. 
 

  :: opširnije :: 


objavio: Filip Jukić  datum: 28. 6. 2019. 13:51

Testiranje nove web platforme u sklopu Erasmus+ projekta „M&M“

Jedan od rezultata Erasumus+ projekta „Math&Motvation“ je e-alat koji će služiti kao novo sredstvo za formativno vrednovanje učenika. Profesorice, Amanda Glavaš i Valentina Hrastinski, provele su testiranje nove platforme među učenicima 1.te, 1.rt, 3.te i 3.tv razreda.
Profesorice i  učenici, su zadovoljni s novim e-alatom i vesele se sljedećoj školskoj godini kada će imati novu priliku koristiti to u sklopu nastave. Osim toga, profesorice su poslale izvješće voditeljima projekta sa nekim novim prijedlozima za poboljšanje rada nove web platforme.

  :: opširnije :: 


objavio: Filip Jukić  datum: 28. 6. 2019. 13:50

Četvrti međunarodni susret u okviru projekta „Math&Motivation“ u Portugalu

Dana 4. i 5. ožujka 2019. godine održan je četvrti međunarodni susret u okviru projekta „Math&Motivation“ u malom gradiću Arcos de Valdevez u Portugalu.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Plaščak  datum: 6. 3. 2019. 17:24

Treći međunarodni susret u okviru projekta "Math&Motivation" u Osijeku

Od 2017. godine Strojarska tehnička škola sudjeluje u Erasmus+ projektu „Math&Motivation“  čiji je cilj unaprijediti osnovne vještine srednjoškolaca, oblikovati pozitivne stavove prema matematici  i smanjiti broj učenika koji odustaju od škole u Bugarskoj, Hrvatskoj, Italiji, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj i Španjolskoj. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Plaščak  datum: 11. 9. 2018. 12:56

Pandorina kutija na Stručnom kolokviju Udruge matematičara Osijek

Nastavnice, Amanda Glavaš i Valentina Hrastinski, predstavile su svoj projekt Math&Motivation, na Stručnom kolokviju Udruge matematičara Osijek, čiji je cilj oblikovanje pozitivnih stavova prema matematici. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Plaščak  datum: 7. 9. 2018. 14:28

"Math & Motivation" u Italiji

Nastavnici, Marin Bilić, Amanda Glavaš, Valentina Hrastinski i Filip Jukić, otputovali su na pet dana u Italiju na sastanak Erasmus+ projekta. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Plaščak  datum: 7. 9. 2018. 14:18

"Math & Motivation" u Bugarskoj

Jučer su profesorice Marina Hrnjak i Amanda Glavaš otputovale u Bugarsku na Erasmus + sastanak.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Plaščak  datum: 13. 9. 2017. 15:34
 


Virtualna šetnja

Prošetajte našom školom

(Još u izradi !)


Loomen

Nastavi na daljinu pristupaš klikom na sliku.


HTEC

Naši EU projekti

Naši učenici i nastavnici su putovali u sklopu Comenius i Erasmus+ projekata.

Pogledajte gdje smo sve bili !


Solarna kuća
 

Državna matura

Kutak za učenike

 

Kutak za nastavnike


 


Mapa praktične nastave


FAQ
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Da li treba učiti nove tehnologije (CNC, CAD, CIM...)?

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju